Tuesday, 6 March 2012

Sekadar bertanya | camne boleh kenal blog Miles of Smiles

entry ni terilham dari entry my blogging sifu...so me tiru entry tu...dgn tujuan sajer jer nak tanya readers blog kecik ni..mcm mana mula2 kenal blog ni...tak sengaja tersinggah ker etc etc :) sajer nak tau...

kalau sudi silalah jwb, kalau tak sudi pun tak per :) tq jugak sbb sudi singgah & baca entry kat blog ni...

note : ramai jugak kwn2 yg me dpt melalui blog..selain kawan comper lah :)


43 comments:

mama shifa said...

kenal melalui blog cute mum aka uyun
dia selalu mention MZ as dia sifu

Ely Hasrul said...

alamak lupe lah cmne leh cameacross blog suzie nih.. hehe

Em's Family said...

hmmm, i pun tak ingat macam mane.. kawan atas kawan, tak pun i rase sebab geng2 comper

Matjoe said...

matjoe kenal sbb mz join kontest dan menang

CaDLyNN said...

tersinggah dr join GA2..
hehehe

Nana said...

sy kenal blog mz masa join2 contest kt blog dulu sebab tiap kali result sure nama mz yg menang..
tu yg tros buka & melekat sampai skang heee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

join contest mz.. ala yg mz ..ckp last call!! kalau tak tak dapat tshirt dari uk... ekeke

Ms Fai said...

hehe... fai tak ingat mcm mana boleh terjumpa blog ni... tapi yg buat fai tertarik nk jadi follower blog ni sebab nama blog ni "miles of smiles". fai suka sgt2!!! hehe ;)

εïз mummyHaza εïз said...

saya berkenan ngan blog mz sejak TERberangan nak duk tempat org puteh.. hikhikhik dengan penuh ikhlas memberitahu ni... sejak terjumpa blog mz, terus jadi library kat sini..

me suya said...

Meyh nak jawab.. hehehe.. Dulu kan Mz selalu join blog punya contest kan.. so dari situ, nampak blog mz.. Suya terjah.. Waaaa, Mz study kat obesea.. Then hati terus terpikat.. ye la, antara impian suya jugak tu.. lagipun masa tu suya masihlagi study kat usm.. So, passionate la baca blog2 org yg berjaya.. Then skrg ni dah macam routine la buka mz pnya blog.. nak pulak satu negeri..Suya suka!hehehehe tapi asal silohnyo, kebetulan je la dulu2

mama maman aka yana said...

mama kenal blog nih melalui blogwalking kat blog kwn2.. selalu nmpk blog nih kat bloglist mrk.. fames la blog nih.. hehehe

Peri PiA said...

kalau tak silap me,via BW kot

mase tu MZ still kat Notts

ibunaznoy said...

salam,sy kenal blog ni tak sengaja kot..masa tu heboh citer psl Heartbeat kalo tak silap..HB kat sini melambung2 time tu,hehe..

Eyriqazz said...

Saya kenal blog MZ hasil dari mz rajin mengomen dan join contest n teruja nak tengok experience MZ masa di UK..teringat memori lama...

N wifey salah seorang loyal readers..hari2 mesti dia baca blog MZ..

Until now,blog ni memang hari2 saya akan baca cuma komen or tidak je...hik3..

Serius kagum dengan keazaman dan luck MZ dengan Offline contedt...

Noor Wahidah Mahat said...

jumpa blog kak suzie time tengah berblogwalking.. tengok kak suzie banyak memang contest.. tu yg suka jenguk sini..

harap kak suzie dapat singgah blog madam jugak.. ;)

-www.madammondoq.com-

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kenal blog mama zharfan melalui blog contest. mmg antara pembakar semangat bila tgk MZ selalu bertuah & menang...:)

ieyda said...

ieyda kenal blog akak nie melalui teman blogger yg lain..ieyda silent reader jer...blog ieyda xlah terkenal sgt...cam xder org nk tgk jer blog ini...blog akak lain, menarik setiap publish entry....
jom tukar2 link
http://mamaieyda86.blogspot.com/

sayahappyslalu said...

kak mira emmira.blogspot.com ada mention fasal akak selalu menang contest. so, skrg setiap hari mesti jenguk.. hehe

shidasyakirin said...

kenal masa mz rajin contest di blog.. time tu asyik nama MZ menang so klik la link blog MZ nak tahu siapakah gerangan yang sll bertuah tu..hehehhe

kayyana said...

yana jumpe blog akak melalui blog org lain.. hari hari mesti dtg blog akak sbb yana suke tgk gambar akak kt oversea tuh.. citer akak tentang negara org membuatkan yana suke.. then akak selalu menang.. itupun yana ske.. at least bleh buat pembakar semangat utk ikut jejak langkah akak join contest..

iylia said...

kalau xsilap sy BW n tjumpe blog ni. lepastu everyday keep on coming to this blog sbb kagum akak blh menang byk contest.

yatt yusof said...

yat nampak blog sis kat magazine then terus search

-atiQah- said...

sy knl blog mz sbb mz pernah masuk contest dlm blog sy dulu. pastu mulalah terpikat dgn blog mz. sy mula serius bukak blog mz hari2 start hjg thn 2010. time tu sy ke UK. jd seronok baca blog mz sbb kdg2 sy melalui pengalaman mcm mz. hehe. sekarang ni mz ni mcm idol sy, sbb mz seorang wanita dan ibu yg berjaya. ;)

Naimah SiDiK said...

1st time terjah bout HB.tercarik2 how to set up and everythings.. but tetiba terpikat untuk terus membaca blog MZ.. daily morning masuk ofis confirm lepas login akan bukak dulu blog.. siap save kat fav utk senang nak access.. ahakzz .. lg 1 so xcited bout ut winningss.... even x pernah nak join but seems xcited nak baca ur entry...

puteri211079 said...

BW....tertarik sebab MZ byk menang contest....heheheheh...

ummiarissa said...

saya terjumpa blog ni dari blog adik sekilass..kemudian terbaca entry2 panas...terus baca blog ni..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

melalui blog contest...

noris said...

saya suka baca blog org buat PhD. konon nak cari geng sama2 yg melalui cabaran dan liku2 belajar lah. rasanya menyangkut ni sbb terbaca blog someone from notts jgk, then bila kak MZ rajin update hari2, mmg hari2 lah dtg ehhehe

DeQWa said...

sy kenal blog sis sbb membe opis bgtau,klu ko nak join contes @ GA ko tgk blog MZ,die slalu join contest..hehe...
pastu bile dh tgk n baca kish2 MZ,dh terbiasa plak,mesti ari2 nk bukak ..hehe

transformed housewife said...

from contests.

mama rifQy said...

hurm lupe dah kenal ikut mane..tapi rasenye pasal contest kat blog kot..bile ade contest nama mz pasti melekat..and arif alway mennag..tuh yang membuatkan na wajib baca blog mz..and satu lagi best bile baca cter obesea...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

memang suka blog suzz, best tengok setiap hasil kemenangan suzz...serius memang jadi pembaca tegar cuma now jadi pengomen tak berapa nak tegar since bz memanjang...

Kak Aya said...

kenal ketika blogwalking ke blog BUnga dan Coklat, ada nama blog MZ di sidebar blog tu.

Ahmad Nizar said...

Sbb MZ kakak saya ! Hahaha.

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

kompom sebab contest montest yg mz aktif masuk. tgh2 google macam mana nak cari petua create the best slogan, jumpa blog mz. wah, tiap2 bulan dia menang ler. teruja sgt. cari pembakar semangat msk contest offline. byk blajar dari blog mz mcm mana slogan yg slalu dipilih dan terpilih :)

amaniammar said...

kenal mz thru blogger
tetiba blog walking kt blog spa ntah...
envy dgn kejayaan sis ni..
menjdi inspirasi kpd sya utk berjaya jg...

Norazrani Maamin said...

kenal sejak join contest kat blog..tapi tak ingat dari blog sape..hehee
pastue suka baca kisah mz kat oversea..skrg hari2 mesti sggh baca (silent reader)...harap2 satu hari nanti dpt bertentang mata...hihihi

Ummi Dania Yasmine said...

of course sebab dulu i kenal u soh vote Zharfan kat email....can't remember cemaner u leh soh i vote zharfan padahal i x kenal u....

memori daun pisang sungguh. Lepas tu i remember i call u dan kita cakap macam dah kenal lama...hehehe :-)

Mrs Jun said...

kenal melalui blog pepelungu... pastu trus melekat everyday mesti buka sebab suka baca hasil tulisan MZ n kagum ngan kmenangan2 MZ

Sidratul Muntaha said...

dari blog aisya adyshariz
lps tu dpt thu kita join same contest..
rajin2 la bacae blog mz since that day...

ciklaili.com said...

kenal blog ni semasa blogwalking tapi terlupa nak jadi follower. hari ni secara rasmi dah follow blog ini ;)

Aida Lela said...

tau kewujudan blog sis, lepas terbaca pasal cerita your ex-student meninggal dalam kemalangan last year. lepas tu, follow blog MZ ni sampai hari ni.

bila dah follow tu kan, dapat la tau MZ suka sangat join contest, kalau saya tengok dalam magazine bab2 contest, teringat kat sis.

*silent reader je..hihihi

juanita said...

Kenal sbb MZ menang 1st kat blog si tikus...hari ni terusss melekat..kadang2 tu da bc..lepas 2 jam refresh nak tgk kkot2 ada menang hadiah lagikkk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails