Monday, 19 March 2012

Phone call yang mengujakan dari Johnson & Johnson

this time adik i yg dpt call and jd one of finalists...3 hadiah utama & 10 conso--so conso prize tu memang dh guaranteed..nak kena compete (tgh tunggu email dari J&J) utk menentukan ranking top 3

pemilihan finalists based on lucky draw (seriel number)..actually me antar few entries utk contest ni..me letak nama me, nama adik me and nama my SIL...dlm dunia comping it's called 'spread the chances' gitu..so nama me tak naik this time :p Alhamdulillah, masih ada rezeki utk me melalui adik me..kiranya win-win utk me & adik me lah :)
Tuhan bagi rezeki adik me yg baru dpt baby kecik :) rezeki bersama utk my kids and for my lil niece (Marissa) ;)


syukur Alhamdulllah...conso prize pun me dh happy sbb vou parkson RM1k :)


12 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

tahniah...wah bestnyer...

Khai Mohd Photography said...

tahniah utk adik MZ...
semalam me pun dapat phone call yang mengujakan...dari organizer contest..wow wee sangat teruja sebab me shorlisted dalam GP.......semoga rezeki yang bertambah-tambah untuk kita semua...

SyUhAdA said...

thniah MZ..besnye..

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah hanim dan i tahu sape htr borang tu...hihihi :-)

aimaniman said...

bestnya dapat adiah,,... suka sangat tp x pernah nak ada rezeki..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah..
wah conso dapat vou parkson RM1k..mmg besh..:)

Zulaikha Mohamad said...

waaa~ conso prize pon rm1k..best tuh..congrats~

nurfauzi said...

wah...saguhati pun sudah rm 1k.
puas jugak belanja kat Parkson macam tu.
percuma je pergi parkson bawak balik barang harga 1k..

mama rifQy said...

wahh !! sangat rezekiiiii...untung....

cikpia said...

kalau dapat pi paris tu syok gak yer....... may lady luck be with u sist!!

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah hanim :)

tiefazatie said...

nurah rezeki sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails