Saturday, 24 March 2012

Everybody loves weekends



ari ni me tak de apa2 plan yg special pun..mr hubby memang keje ari sabtu, biasanya pukul 2 lebih baru balik...so me dok umah ajer dgn anak2..tunggu mr hubby balik baru weolls kuar jln2..rasanya nak gi tgk movie sbb nak abiskan ada lagi 3 keping voucher, rugi plak kalau tak guna sbb dua date 30 mac

happy weekends uolls!! 
uolls pegi mana/buat apa ari ni?

note : me baru jer beria2 plan nak msk ari ni, tapi mr hubby kata tak payah msk, esok ajer msk, sbb ari ni dia ada jamuan lunch kat office


8 comments:

Chekgu Azrine said...

Yeayy..xyah msak!!

AyuArjuna BiGoshh said...

have a nice weekend suzz

Em's Family said...

duduk rumah untuk masuk segala mala contest :)

Cik Diana said...

xpayah mask. rehat. nikmati hari cuti. ngee

Nafisa81 said...

pegi angsana...jusco taman u...hmm tu jeklah...

me suya said...

seronok tak payah ke dapur..Suya hari ni g mkan nasi ayam kat kedai je.. malas menular dengan pantas

Nad @ MamaZakwan said...

baru jek balik dr gold coast morib, yeaaahh! =D

sue zainun said...

happy weekend..sama juga duduk rumah je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails