Friday, 16 March 2012

Mode terkejut | tiba2 UV jadi ...

~ini adalah entry psl UV utk blog bilis..blog2 yg tinggi UV tu jgnlah bandingkan UV blog anda dgn UV blog me ok sbb of course lah mcm bumi dan langit..ni catatan peribadi blog me ajer~

1st time rasanya my blog UV cecah 2k sehari...biasanya UV kalau weekday dlm 900+ or 1k+ ajer...



nak kata 13 mac tu ada entry hangat pun tak de rasanya..entry biasa2 ajer...may be sbb entry arwah adik Dirang kot..tu pun me amik dari the star online ajer pun..

note : mood berblogging kdg2 merudum sbb time constraint---and dh lama blog me tak de BE pun..:(


10 comments:

Nana said...

saya rasa nuff ada problem kot sebab smlm ada kwn blogger dia kata uv bese 200 tiba2 jadi 1k ms 13 mac

Nana said...

Sah nuff xbtol...hahaha sy br cek nuff saya date 13 mac uv 1500 hahaha sbwlum ni xpenah ccah 1k

SyUhAdA said...

thniah MZ..

transformed housewife said...

bila ada entry SEO, ada kemungkinan dpt UV tinggi.

Nurulchumel said...

congrates kak!

Lin Azlina said...

same as me...nuff prob rasanya...

Kak Aya said...

blog kak aya pun tinggi UV pd 13 march...hampir 1K berbanding hari lain yang hanya sekiatar 300 saja ,rasanya mungkin ada error tp blog MZ jauh lebih femes dr blog kak aya, ada kemungkinan betul UV tu.

Sya Isya said...

Sya pun dapat >2k UV juga, terkejut juga, tapi bila cek kat kat statcounter dan google Analytic, kedua-duanya hanya menunjukkan 1k je (macam biasa). Sya tengok memang ramai blogger trafik NN pada 13 Mac naik mencanak.

Sya Isya said...

Sya pun dapat lebih 2k juga pada 13 Mac. Tapi Sya cek kat statcounter dan google analytic cuma 1k je (macam biasa). Memang ramai blogger yang trafik 13 Mac naik mencanak sebab ada terbaca kat blog2 lain.

tiefazatie said...

kte pun rasa mcm xbtol je nie..masa 13hb kte punya trafik pun naik xpasal2..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails