Monday, 5 March 2012

BIG winning | 10 minutes shopping spree worth RM1250 won from Philips-Jusco Shop Shop Hooray

organizer called me ari jumaat lepas (dlm pukul 3.30 ptg)...Alhamdulillah, me terpilih as one of 4 winners to win the 1st prize...lom ada rezeki nak menang GP--dh sipi2 tu heheh

contest ni memerlukan purchase brgn Philips RM100 and above, slogan based (in English) me antar satu entry ajer :) GP holiday kat Korea and HK Disneyland and pocket money RM5k..punyalah me berangan nak menang GP ngeh ngeh ngeh


1st time me menang shopping spree ni ie ala2 supermarket sweep--nak kena shopping dlm masa 10 min and max brg value RM1250..event akan diadakan di Jusco Mid Valley ari sabtu ni, boleh amik apa sajer brg tapi kat groceries floor only :) so me dh kena plan nak grab apa agar value ngam2 (or lebih sikit2 tak per, top up dgn duit sendiri)..dlm pikiran me nak amik susu, diapers anak2 me...selain tu nak amik beras, minyak masak, dynamo etc etc kira utk save bajet groceries me heheh


note : 2nd winning for Mac 2012


14 comments:

mama rifQy said...

wowww..hebat!!!! tahniah

Huda said...

bestnya shopping macam tu..good luck okeh nanti.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah tahniah la suzz, banyak menang contest sana sini....best2 pastikan amik barang2 yang best2 tau, susu amik banyak2 k

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzz.. tetiba je rasa nak intai2 suzz shoping spree ne haha

Wansteddy Tales said...

Wah... Tahniah kak suzi! barang elektrik xboleh amik ke kak suzi? lebih worth it kan. xpakai, boleh jual. xpe, amik dynamo banyak2. ada cnts ongoing lagi tu hehe.. wan xjoin cnts ni walaupun form selonggok wan ada. 1st sbb xcnfdnt slogan cnts. 2nd sbb xde budget nk capai POP dia. risau rugi xmenang je hehe...

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..tahniah2!

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah mz... rezeki, rezeki, rezeki... cepat la jangkit kat saye.. :)

Iela Fazielah said...

wah...tahniah...untungnyer kak.. paling kurang 2 bulan punyer budget dah lepas... xyah pikir2

kayyana said...

bestnye kak.. byk tu .. seribu nk belanje kt jusco.. bertuah akak

Chekgu Azrine said...

Tahniah MZ.. lepas belanja dapur utk 3months tu kot.. hehehe..

beruntung la u MZ..

Em's Family said...

bestnyer.. makin jeles pulak i tengok BFF i ni makin kencang hehe.. me je tertinggal bas sikit..

Ummi Dania Yasmine said...

go go suzz.....nak angkat beras kena stamina lebih...unless u ambik yg 5kg....wahhh syiok ni macam supermarket sweep gitu....i suka tgk citer ni....

Nana said...

tahniah!,

Hanim said...

Penat gak ni nk blari2. Unlimited trolley no. kan? Satu trolley beras, satu lagi pampers, satu lg dynamo dan lagi dan lagi....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails