Friday, 30 March 2012

Set periuk La Gourmet won from Jacobs Contest | conso prize which is awesome

semlm me dh selamat collect--kat Kelana Square..
total value set2 ni RM500...





ni dh dikuarkan dari boxes



periuk ni sgt high quality..cun, tebal, stainless steel, and comes with 10-year guarantee!!
me jrgggg beli periuk mahal2 ni..rezeki dari contest berbaloi2..alhamdulillah

note : ila saleh (mama amana) menang ipad tu dari contest jacobs week 2--congrats!!...jom ramai2 join..conso pun sgt besh, hadiah2 utama mcm osim & ipad of course super besh!!

14 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

memang bestttttttttttttttt

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah memang bestkan, lebih lagi hadiah yang kita idamkan ^__^

εïз mummyHaza εïз said...

rezeki mz... best... congrate... :D

SyUhAdA said...

thniah MZ..siyes beshh..

Pusat Bahasa Pelangi said...

yup..hadiah conso pun super best ni....me too..jarang beli periuk stainless steel mahal..rembat rumah mak jer ...hehe...

p/s: waiting for my osim..tak sabar nak bagi mak guna..

Zana Nordin said...

bestnya dear
even conso pun hadiah dah best mcm tu

Ummi Dania Yasmine said...

bestnyer!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye ila pun tak de periuk mahal!!! nak beli yg glamer tue apa namanya ye..mengigil2 nak kuar rm200++ last2 tak beli haha..

Nana said...

ramai yg menang contest ni kan
nal join juga la heheh

Em's Family said...

series best.. i nak kalau dapat bab2 periuk ke ape memang suke

~*Dandelicious Princess*~ said...

besh besh!

mama tisya said...

best jugak adiah consonye

pacubob said...

bestnyer adiah conso....musti join nih.....jgn dpt kerusi urut dh ler....tak muat nak letak dlm umah....hehehe

Cutemama1702 said...

tahniah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails