Thursday, 1 March 2012

Won Canon Digicam worth RM649 from Unilever-Giant Contest

nama mr hubby yg menang..me antar satu entry ajer..kena beli brg Unilever RM35 (me beli softener 4 botol :p)

ni borang contest nya...kiranya me menang hadiah no 4 tu..

memorable sbb hadiah ni diterima pada 29 feb ie tahun lompat :)

Canon PowerShot A3300IS kaler itam, siap dpt casing and memory card 4GB ..


Unilever terus antar hadiah, tak de call2 pun..so kira mcm surprise gitu :)

ni harga kamera tu..me cari harganya online...rasanya nak let go ajer camera ni sbb me dh ada digicam Sony (menang contest Palmolive thn 2010)


kat mudah.my, org jual camera Canon PowerShot ni around RM590...so me ingat nak jual lagi murah lah ;)

note : 6th winning for Feb 2012 alhamdulillah

16 comments:

Huda said...

Tahniah sis...

al-lavendari said...

tahniah .. awak berdua sering bernasib baik.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzz..makin panjang le list kat tepi ne.. kiki

mama tisya said...

tahniah mz..dpt camera lg

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah suzz

fg said...

salam kakak, boleh dak ajar tip nak menang contest/luckydraw/peraduan. heheh tq. payah sangat saya nak menang.

Syima Emi said...

tahniah mz.. saya menang conso prize je... tapi first time menang dari giant.. offline contest.. hehehe.. tak ingat dh join bile.. selalu murah rezeki akak n family kan..

e!ya said...

tahniah2...

Em's Family said...

congrats.. berape banyak erk u dah menang kamera kan.. :)

ida said...

tahniah mz..pembakar semangat ni..:-)

Wansteddy Tales said...

tahniah kak suzi :D besh tu!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah Mama Zharfan,
mmg selalu bertuah..:)

εïз mummyHaza εïз said...

Tahniah MZ... selalu bernasib baik la mz ni.. :D

Chekgu Azrine said...

tahniah.. mcm my camera yg byk berjasa..hehhee

notti netti said...

Net kena mandi bunga laaa cenggini.......bukan kata contest, cabutan bertuahpun tak pernah mengena..huhuhuhu

Dyat said...

TAhniah Kak!!! Murah rezki akakkan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails