Friday, 9 March 2012

Beli magazine sbg pelaburan

melabur = join & menang contest dlm magz yg byk contest...tapi nak kena rajin mencuba sbb kdg2 tak senang gak nak menang dgn kerap or menang byk2
harga magz cthnya InTrend = RM7.50
menang hadiah--harga memang ratus2 biasanya for each contest--so even menang satu contest ajer pun dh pulang modal beli magz :)

dh lama me tak menang dari magz InTrend...dua hari lps, me dpt 3 pucuk surat one shot..siyes gumbira tak terkata!! semua result contest utk InTrend June 2011...memang InTrend lambat contact winners...anyway, lambat tak apa asalkan menang..yippieee


nanti me update apa hadiahnya lps me setel collect hadiah dari office InTrend kat Sri Kembangan...

dlm 3 pucuk surat tu...ada satu hadiah yg sgt besh!! tak sbr nak gi collect--Insya Allah next week :)

Alhamdulillah


9 comments:

Cute Mum said...

tahniah sis..
berdoa balik nie ada surat untuk me jugak..
hihih..

amaniammar said...

tahniah sis...

Fazlinil Irma said...

memang seronok tgok MZ join contest pastu menang. sy ni tumpang baca ja. nak join mcm MZ, semangatnya tak tinggi. :)

CikLilyPutih said...

ye ke? ok will do

amiey lee said...

wahhh berbaloi usaha mz

Ms Fai said...

wahhh, bestnye dapat hadiah!!! cepat update kak,fai pula yg excited nk tgk apa hadiahnya. hehe... tak pernah lagi cuba contest dlm magazine. boleh cuba lepas ni... ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah lama tak beli suz.. tp ne mood dah datang sikit2 hehe

mama tisya said...

tahniah mz...entry byk menang ni..murah rezeki

intanloveamir said...

salah satunya of cos Cerruti 1881...hehehe @ elle @ J.Lo....aish..mesti lah MZ bolot semua...hahaha tahniah kak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails