Friday, 2 March 2012

Antara Adnan Sempit 2 & Cinta Kura2

my kids dh tak sabar2 nak kuar jln2 esok..sbb last weekend kan me berkampung kat UIA sbb event tu..so esok dan lusa adalah hari utk outing--sambil layan movie!! lusa (ahad) mr hubby kata nak service keta, so esoklah weolls plan nak gi tgk movie


dua2 movie ni me dh tertengok the making of kat tv, so nampak dua2 pun kelakar & besh...ariff sibuk nak tgk cinta kura2 tu...papa dia sajer usik2 tanya ariff nak tgk citer apa esok, ariff ckp nak tgk kura2 hehheh :p

adnan sempit 2 tu, me ternampak kat FB david teo--kutipan dh cecah RM 4.5M dlm masa 7 hari...siyes hebattt tu!!!

note : hari jumaat besh sbb me tak de kelas and look forward utk weekend kan :)

11 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

silalah tgk adnan sempit sebab mmg beshhh giler

GreenJade said...

pening kans..? dua2 best..hehee

tp adnan sempit 2 mmg x kering gusi dibuatnye..dialog sempoi & best.

AdaM Hawa said...

hope weekend ni dapat tgk adnan sempit 2.. ;)

Nad @ MamaZakwan said...

mggu ni balik kg
tp tak sabar nk tggu mggu dpn
seefood kuar kt wyg ;)
nak pi tgk bawak zakwan ;)

Ijah EmoTemo said...

Dua-dua sama best sis! Tp Ijah dh tgk Cinta Kura-Kura mmg kelakar heheh

nUR_rOsALiNdA said...

Husband ajak tgk movie malam ni..Lama tak dating berduaan katanya... Macam nak tgk Adnan Sempit ni..

Ummi Dania Yasmine said...

me dah lama x tgk citer...x sabar tunggu seefood. Dania ajak tgk seefood.

mama tisya said...

rmi yg ckp adnan sempit2 best..patutnye jumaat break pjg ms kwn2 ajk tp disebabkan ada fareweel mkn2 so tk dpt join

Nana said...

semalam g tgk adnan sempit sorang2
Seyes lawak gile....pecah perut

Affieza said...

Dua2 best...boleh buat kita gelak

Oyis said...

tgk adnan sempit yg 1st mmg x kering gusi. i guess the 2nd one pon kelakar jgk la kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails