Tuesday, 20 March 2012

Gambar yang membuat me tersenyum & hampir gelak tergolek2 ;)

3 org my ex-coursemates ari tu pegi holiday kat Bandung...then me ternampak diaorg dok gelak2 psl this pic...hehhe asalnya diaorg posing bertiga ( i dh blurkan muka my 3 frens tu)...aleh2...mcm benda lain plak (patung ker org betul yek? i rasa patung tapi sekali tgk mcm real gitu) yg jd highlight in this pic hehhehe




8 comments:

Chekgu Azrine said...

1st time tgok gamba ni ada kat bandung erk.. hehehe

me suya said...

orang ape ni Mz

Huda said...

patung la tu kan..

transformed housewife said...

mmg macam betul2.

SyUhAdA said...

mcm org btul jer..

Kak Aya said...

orang betul atau patung sebenarnya tu? tersenyum-senyum kak aya tengok gambar ni

tiefazatie said...

pelik je..hee..

btw..tq sis atas kata2 semangat itu..hee

kayyana said...

bile tgk gambar ni mmg nampak org org tu dulu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails