Friday, 16 March 2012

Ada apa dalam Majalah 3 @TV3 esok

pagi2 me tgk buletin pagi sambil bersiap2..then ternampak gazette majalah 3 utk siaran esok (sabtu mlm)

wahhhh..ada psl UIA!!!
pasal kejayaan alumni UIA...mesti tgk ni :) me grad UIA thn 2000, then buat masters kat UIA gak, convo thn 2004 (right after my wedding)--that explains why I buat phd kat UK..sbb both degrees local univ, so 3rd degree kena buat abroad...then now keje pun kat UIA..kira my lifetime career kat UIA Insya Allah

note : uolls grad univ mana? jom share2 sambil kita kenal2 lebih rapat background masing2 ;)


9 comments:

ajumohit said...

wahh ingatkan mz masuk M3 tadi, me grad UKM...

tiefazatie said...

wah...best2..
kte ums je..hee

Ummi Dania Yasmine said...

Uitm Terengganu - Diploma, Uitm Shah Alam Degree.

Nana said...

hehe ada tgk dr semalam lg
tros tingat kan mz bile dia ckp topik psl uia

mama rifQy said...

hehehehe..ingtakan MZ masuk tv!! kite grad UKM ! biomedic

Lelord said...

hehehhe sama cam aju, igtkan ke udara di tv3...Uitm

Eliss Mie said...

uitm dihatiku :p hehehe. diploma & ijazah kat uitm, keja skang pun uitm.

transformed housewife said...

ambo grad UKM jugok thn 2001.

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails