Sunday, 25 March 2012

Cantiknya baju Irma

tak sangka tunang Irma Hasmie tu abang kepada Farah Sarakids (me nampak farah post status kat her FB pg semlm)...anak dato' tu..so that means that Farah tu anak Dato' lah yer...siyes selama ni me tak tau, sbb Farah nampak humble gitu..and now dh jadi bizwomen yg berjaya pun

tahniah utk Irma & tunangannya

baju & tudung Irma sgt cantikkkkkk!! memang berseri2 Irma :) pakai sopan menutup aurat pun tetap anggun tak perlu nak seksi2 mcm kebykn artis kat Msia :p



pic me amik dari beautiful nara


12 comments:

laskar pelangi said...

ha'a kan:) cantik sangatttt:) tak perlu nak dedah sana sini pun jadi lebih cantik dan manis dipandang:)

SyUhAdA said...

cntik..lmbut je mata mmndg..

al-lavendari said...

lagi nampak cantik bila berpakaian menutup aurat ..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ILA PUN TGOK DLAAM FB..CANTIKNYE BAJU DIA

Ummi Zayda said...

ye..mmg betol..canteeeeeeeeeeeeeeekk sgt2 baju ni..irma pon cantek gak..

kemma said...

keluarga angkat farah or mayb sedara farah..sbb parents farah kat ipoh tu lain mukanya..sbb abg shah redza ni ank org lain..anggapan saya la..tp mmg farah cakap tu abang dia..tp bila tgk ada gathering mmg ada parents..itu yg sy tau la

AdaM Hawa said...

cantik baju dia kan mama Zharfan..

klcitizen cikgunormah said...

memang cantik :)

mamaacha said...

mmg cantik..ingt dia wat kat umah ayah dia..setaman rupanyer umah mak dia kat ddesa consfield

notti netti said...

cantik sesangat!!!

Ummi Dania Yasmine said...

abang farah....ingat adik farah...

Ummi Dania Yasmine said...

ayah farah nama fattah. Nama ayah tunang irma bukan nama fattah. Rasa ada related sepupu ke sedara la kot.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails