Wednesday, 7 March 2012

So this is how RM2k is spent @Seng Heng

hanya beberapa ketika ajer (lebih kurang sejam) me pegang Seng Heng cash voucher yg bernilai RM2k itew...

then terus me & hubby dgn semnagat waja ngeh ngeh ngeh pegi Seng Heng HQ kat Pandan Jaya utk redeem brg2 ala2 shopping dgn riang ria..

actually kat Sri Gombak ie dekat umah me pun ada Seng Heng outlet tapi tak byk choice brgn letriknya



total me amik 4 items...bill total RM2004 (top up RM4)


weolls amik aircond brand Samsung 1.5 HP..harga dlm RM1.2k...vou tu siap cover cost installation...terbaik..air cond tu weolls letak kat ruang tamu, kat biling tido dh ada air-cond brand Singer (rezeki contest thn 2009)

ni lagi 3 items...me amik food steamer (tak tau nak amik apa actually sbb kat umah kalau brg2 letrik yg kecik2 ni semua me dh ada) :p
then me amik kipas syiling utk ruang makan (kipas asal dh rosak),
then me amik kipas berdiri utk my mom kat kampung..special request utk bonda terchenta :)


staff Seng Heng yg melayan me tu sgtlah frenly (one Malay guy) :) memang puas atilah

Alhamdulillah...hasil contest (selain gaji bulanan) membuatkan me & family gembira dan kehidupan seharian semakin selesa..semuanya dgn rahmatNya, dan berkat doa my mom yg sentiasa mendoakan yg terbaik utk me termasuk dimurahkan rezeki

note : semlm me dpt 3 winnings from InTrend magz ..total value dlm RM1k gak..Alhamdulillah

11 comments:

notti netti said...

alhamdulillah.....u go girl!!! :)

mama rifQy said...

murah rezeki mz satu family! amin

iduraz said...

seronoknyer...murah betul rezeki MZ

AdaM Hawa said...

murah rezeki.. Alhamdulillah..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... tak tau nak cakap mcm mana bestnye kalau dapat hehe

Ms and Mr Red Ribbon said...

baca je dah rasa seronok, best! camne kalau leh dapat yer :)

Nana said...

woweee sangat lah best!

Cute Mum said...

tahniah sis..
memang berbaloi..
me jer belum pernah merasa mcam nie..
insyaallah kalo diizinkan ALLAH, dapatlah merasakan.. :)

hana said...

wow..menarik!bestnya dpt byk barang.huhu..nak jgk..:P

tiefazatie said...

murah rezeki sis..=)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah mmg berbaloi2..
dapat 4 barang sekali..puashati..

wah bestnya menang lagi..murah rezeki MZ..tumpang happy..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails