Friday, 23 March 2012

Some lil winnings

tika dan saat ini, me & adik me masih menunggu result ranking utk contest johnson2 tu...kira suspens mode gaklah ni..kalau ada rezeki, boleh dpt top 3, kalau tak de rezeki dpt top 3, dpt RM1k vou parkson (10 conso winners) pun kami gembira ajer  :) Alhamdulillah-adik me kata dia dh tak sbr nak shopping ngeh ngeh ngeh dh siap ada list brg nak beli apa tu :p

anyway, me dpt 2 lil winnings utk this week

dpt hadiah set periuk harga RM500 dari contest jacobs ..ramai hardcore comper yg join & menang secara berjamaah ni (esp conso sbb sgt ramai conso winners nya ie 33 org)..kena beli biskut jacobs, buat esei/antar pic/antar video then submit online/offline

GP tu ayu zamzarina..dpt kerusi urut osim tu!!

contest ni masih running sbb weekly based..those yg belum join silalah join, rasanya agak senang utk menang conso hehe kalau antar pic/story yg superb, memang boleh menang hadiah2 utama mingguna

------------------------------

and contest cosmoderm, me dpt mystery prize ajer...may be seketul product cosmoderm kot..
GP wansteddy--menang RM2k shopping vou tu...siyes sgt besh hadiah GP nya
contest ni kena antar pic posing dgn cosmoderm



Alhamdulillah :) moga2 ada lagi rezeki utk bln Mac ni utk me :) Amiin


13 comments:

me suya said...

alhamdulillah.. ada hadiah lagi untuk mz sekeluarga.. i like

Em's Family said...

alhamdulillah... menang jugak tu.. dapat voucher rm1k memang best nak buat macam2

SyUhAdA said...

thniah sis..

Eliss Mie said...

tahniah dear :)

bestnyaaa...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah semangatla masak memasak dapat barang 2 baru hehe

Wansteddy Tales said...

Tahniah kak suzi, tah napa xde hati nk join jacobs mngu pertama. mgu tu mgu superb bz kerja/anak. mood pn ke laut. alhamdulillah menang hadiah dr cnts lain. Tahniah buat k.suzi juga. selalu menang mcm2. total semua confirm berpuluh k. wan dpt la ciput2 blm setanding akak n d geng lagi :) tahap merangkak je ni...

mama tisya said...

tahniah

bada said...

tahniah

Lin Azlina said...

Dapat voucher shopping mmg syok!

Ms Fai said...

alhamdulillah... semakin murah rezeki akak ;)

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

transformed housewife said...

enjoy your shopping trip.

intanloveamir said...

tahniah kak...semoga ada rezeki menang besar dgn J&J....amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails