Thursday, 15 March 2012

Some lil winnings

last week me pegi amik hadiah utk conso winners...contest Nivea

me antar 2 entries..satu nama hubby satu nama me, dua2 sangkut conso ajer, tak de rezeki nak menang hadiah utama..wansteddy menang 3rd prize--besh hadiahnya tu!
so me dpt dua hamper, each worth RM100...setahun pun tak abis kalau me guna sorang2 ni..nak kena bagi kat org lain gak ni...biasanya me bagi kat kakak me and my relatives


then another lil winning, me menang movie tixs...sms contest magz Cosmopolitan...me dh collect pun --dpt 6 tix (open tixs) tapi boleh guna kat Cathay Damansara ajer..may be weekend ni me pegi tgk movie kat situlah..tapi risau takut crowded sbb masih cuti sek ni

ari jumaat lepas adalah hari mengutip hadiah sedunia..gigih me drive to office inTrend kat Sri Kembangan, then pegi Blu Inc dpt 2 kotak besar Innershine OPC--me tgk harga kat Guardian RM88 per box, so 2 boxes harga dlm RM170 gaklah..then minggu ni me pegi collect movie tixs yg me citer kat atas ni


Alhamdulillah...lil2 winnings pun ok ;) moga2 masih ada BIG winnings utk bln ni..amiin

13 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best..best wah wan menang.. kalau mcm ne kena deco2 ke suzz

Nana said...

dah lama xmasuk contest hehe
ntah la masa makin xde skang ni

mama tisya said...

murah rezeki..best2

shera haifa said...

macam2 hadiah dapat.. tahniah

Lin Azlina said...

okla tu..dri takde...hehe tahniah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

conso pun besh..

tahniah Mama Zharfan

Ummi Dania Yasmine said...

makhaihhhh i tengok u ni dah macam ayu la suzz. Sekali ambik hadiah wow...banyak giler...happy 4 u. :-)

Em's Family said...

little winning, tapi kalau banyak2 macam ni dah jadi big winnings.. congrats suzz

DeQWa said...

Nivea tak abis??,ape kate akak buat GA ...bole la blog reader join....hehe
TAHNIAH sis ...slalu menang yer..rezeki murah...alhamdulillah..
sy tumpang gembira tuk akak..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

bestnya jadi orang bernama suzi ni...ALWAYS luck

tiefazatie said...

wah..sis nie mmg murah rezeki la..hee
kte pun baru nak join kontest2 offline nie..=)

Nafisa81 said...

bestnya menang..

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh rezeki melimpah ruah mz.... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails