Friday, 30 March 2012

Wake Up Malaysia!


sambil tunggu traffic light turns green..ternampak ads kat belakang bas...sempat lg amik digicam and snap hehheh zharfan tanya mama amik gmbr apa tu ngeh ngeh ngeh

anyway, i memang jenis bgn awal--even weekend pun...weekday biasanya i bangun 5.30 pg sbb nak kena iron bj etc etc

uolls bgn pukul berapa everyday?
happy friday uollss!




8 comments:

Huda said...

5 pagi walaupun tempat kerja cuma 5 minit je dari rumah, hehe..banyak benda nak kena siapkan pagi2 tu.

amaniammar said...

salam sis...

sy nk jwb pertanyaan itu..
sy bgun 4.45am...mmg routine setiap hari...htar ank 6.15am ke bbsitter..
sampai ofis 6.40am...
x pernah berubah since bujang lg..
hihiih..
sj nk share paling awl dtg ofis 6.15am...awl giler...my habit x reti kuar rumah bila cuaca terang benderang...rs susah hati je...

hihiih....itu le jwpan pjg lebar sy..

ummiarissa said...

saya hari2 biasa buat kuih pukul 4 dah bangun...hari cuti kunci jam 5.30 bangun kul 6 pagi...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ILA SENYUMMMMMMMMMMMM JE HARI NIE HEHE

My Life My World said...

Dah lama tak menjengah ... nak bilik sini ghupernyer. Akak bangun weekdays 5.30 pagi.

me suya said...

suya everyday pun constant bangun jam 6pagi.. xkira kerja atau tdak. mmg akan sedar tanpa set alarm.. So, kalau hari cuti.. Suya akan bangun and blogwalking.. hehehe

adianiez AIDA said...

aida kunci jam kul 6 pagi.
tapi bangun kul 6:30 pagi ha ha ha...
kelam kabut solat subuh!

Nana said...

mcm kenail je jalan ni kat area sri gombak kan?
Saya biasa bangun 6.45, ari cuti pon sama, pas subuh landing balik hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails