Saturday, 31 March 2012

Dari saat pertama dia menjadi HALAL untuk saya

teringin nak tgk citer "The Vow"...tapi kalau nak tgk, nak kena bwk my kids...mcm tak sesuai plak citer genre romance ni...versi malay movie citer aku terima nikahnya lakonan Nora Danish --tapi rasanya yg versi melayu, suami hilang ingatan, yg the vow ni, isteri yg hilang ingatan..tentang sekuat mana cinta bila psgn hilang ingatan gitu...


note : ari sabtu memang mr hubby keje half day, tunggu dia balik keje baru kuar pegi jln2 --lom ada specific plan pun ;)

8 comments:

Em's Family said...

setakat ni duduk rumah saje, petang karang balik rumah mak

transformed housewife said...

meme susoh nok tgk cerito2 romantik ni kalau dgn anok2. Keno ado "women's day out" dgn member2 baru best.

mama_umar_maryam said...

heheh,mcm dah ade few movie psl hilang2 igtn ni kan..trend kot

ADEEYA said...

The Vow is best! :) Kena tengok :)

Nafisa81 said...

utm skudai ada ekspo ape ntah..igt nak pergi..tp ujan belum berenti

SyUhAdA said...

syu dah tgk movie nie..bleh thn jgk la..dia true story kan..smpai skang isteri dia x ingt lg tp diorg tetap bhagia jgkk..

Cik Rose Cute said...

Bolehlah tengok nanti...Kat sini hujan...tak best nak keluar hihihi

tiefazatie said...

ifa dh tgk dh..best2...tgk ah sis..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails