Monday, 18 February 2013

Ada apa dengan 'the new Giant USJ'

semlm weolls singgah kat Giant USJ-baru bukak 31 jan yg lps...so eveything looks so new..org pun tak de lah crowded sgt, parking space byk!!


ada playground

and yg penting, Giant USJ now ada buat contest ie lucky draw ajer...punyalah lama duration contest ni ie sampai bln July nanti..no harm joining sbb kira join & forget ajer pun--kalau menang keta maunya pengsan me sbb terkejut hehehhe

kena drop form dlm keta...biasanya kalau contest giant ni, kena drop form dlm box ajer


dh siap shopping ni, me beli groceries ajer pun



2 comments:

Ezna said...

unik ni kena terjah. Tapi groceries Giant lagi mahal dari kat Mydin....

Nana said...

mna tau rezki mz plak mng kete hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails