Thursday, 14 February 2013

Julung2 kali singgah @Coffee Bean

MZ & hubby dua2 bukan penggemar or peminum coffee so memang sgt jaranglah weolls nak lepak2 or minum2 kat Coffee Bean ni..

tp sbb MZ ada dpt (menang dari FB contest) voucher daro Coffee Bean--RM20 ajer pun, so sbb tak nak waste kan voucher tu, so ari Selasa lps, weolls singgah kat Coffee Bean The Curve...


amik one drink and one muffin, kena top up RM1.50 kira sgt oklah tu ;)

muffinnya sgt lah gebu and sedap :) coffee (mocha ice blended) tu sgtlah terasa 'kekopiannya' ie kaw2 rasa kopi (caffeine)

 ni resitnya--siap ada tulis certified halal by jakim (mula2 tu memang MZ mcm tertanya2 halal ker tak ni heheh then nampak terpampang kat resit terus rasa lega :p)

uolls selalu ker lepak2 kat coffee bean...

7 comments:

fazilzura said...

waaaaaa... fuh fuh sabo sabooo..

huhuuhuhuh sentap tgk ice blanded tu, dh la kne 'pose' cz bf huuhhu

Nafisa81 said...

tak pernah sbb tak minat kopi

Im happy being alone said...

naseb baik sorang je makan..ehehe..kalau x kena topup byk lg..hehe

Fauzan Suhairi said...

belum pernah try. selalu lepak starbucks je. looks good. nak try lah nanti. :)

momnsofea said...

muffin nih menggoda i lah

CeqGu said...

Jaranggggggggggg sesangat sbb cikgu tak leh minum kopi, nanti kefala fenin

mama ila said...

haah...suka ice blanded dia..sedapppp!!! tapi xselalu lah..hehehe

salam kenal..ila follow sini =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails