Saturday, 16 February 2013

Misi berjaya @Mad Wave

masa kami pegi The Curve last week...terjumpa kedai Mad Wave...memang dh lama cari kedai yg jual swimming equipments/gear ni..kat gombak mcm tak byk choice --ie kat Arena, alpha angle brg2 tak byk sgt..even dlm aeon wangsa maju and aeon AU2 pun sikit jer brg2 swimming ni


so tercapailah hasrat--zharfan nak beli flipper/kaki itik sbb dia boleh berenang lebih laju kalau pakai benda tu...and mr hubby beli goggle baru and flipper gak utk training swimming agar jd lebih expert ;)


tq mr hubby sbb byrkan semua harga brg2--total lebih RM150 gaklah utk 3 items--swimming memang dh jd aktiviti mingguan utk kami sekeluarga

happy weekend uolls!!

3 comments:

CeqGu said...

cikgu gak yg tak pandai berenang

mama ila said...

seronok kan kalau pandai berenang..ila x pandai..huhuhuhu

Ezna said...

WAHHHH.....me tak berapa reti swimming sbb penakut. me tau float ajer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails