Tuesday, 5 February 2013

Tudung half moon labuci | nyesal beli satu

tak sure betul ker nama tudung ni tudung half moon hehhe rasanya antara tudung yg popular lately...masa gi cuti2 vietnam last year, me sempat beli sehelai..kaler maroon, harga rasanya dlm RM30 sehelai--nyesal beli satu ajer...:/

me pakai tudung ni time prize giving pa-ma karangkraf aris sabtu lps...me pakai dgn awning lah sbb muka me tak sesuai kalau tak pakai awning keras tu..


uolls dh berhalf moon ker



7 comments:

Ann Ishak said...

adalah jugak selai beli dekat Radiusite

CIK NANA said...

MZ, meh jenguk blog Nana. Ada jual halfmoon shawl. :) For more info leh like Syahirah Bukhari page. And mentioned "Cik Nana" for special price! :)

mama maman aka yana said...

dah pun cuba.. tp tak reti la nak bershawl2 nih.. kiki.. muka bulat cam bulan.. kah..kah...

Aku Ibu Muda said...

memula timbul dulu - RM 89... tp skarang ni kalo kt jln TAR brsepah jual RM 30-40 kan :)

-atiQah- said...

Murahnya rm30 je.kalau online hri tu beli rm69..tu pun kira plg murah dah.

Mrs Azhar said...

Salam MZ.. Jemput jenguk fb HQ Collections. Shawl halfmoon murah. Tak perlu pergi vietnam pun boleh dpt harga RM36 / RM38 utk shawl halfmoon macamtu.. =) Tq..

mama ila said...

saya belummm..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails