Thursday, 7 February 2013

Perkhabaran gembira

1st, me tumpang gembira sbb adik lelaki me (nizar)...akan bertolak ke Texas, US, utk 3 month course kat sana--it's like his dream comes true...after grad around 8 years ago...dulu dia study kat Texas, so sbgmana me rindukan Notts, me tahu adik me pun sgt rindukan Texas...

2nd..esok mr hubby cuti (dipaksa bercuti) sbb tokey company cina :p so bolehlah me dating berdua dgn mr hubby --siyes dh lamaaa me tak dating2 dgn mr hubby..and mr hubby kata boss dia ada bagi ang pow gak :) :) mr hubby dpt ang pow, me plak yg over action hehehhe

3rd...ada kwn comper ckp me menang something --yg agak bermakna utk thn 2013 ni...tgh tunggu confirmation :)

4th...my colleague...sbb me tlg dia edit her book, so dia kata nak bagi some $$$$ part of the royalty/komisyen utk me...syukur alhamdulillah :)



syukur ya Allah

semoga kita semua sentiasa beroleh nikmat dan rezeki yg melimpah ruah dariNya...amiin

6 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Seronoknyaaa...:)

CeqGu said...

Seronoknya bos bg duit raya

Im happy being alone said...

alhamdulillah...

transformed housewife said...

alhamdulillah. MZ selalu murah rezeki.

Chekgu Azrine said...

Semoga murah rezeki MZ sentiasa..

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhh...

selamat berdating ya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails