Wednesday, 6 February 2013

Tips memakai peplum secara sopan

sbb most peplum (esp yg lycra fabric) adalah agak fit kat bahagian b*****, so memang nak kena pakai tudung yg cover that partlah :) tu ajer tipsnya hehhe

dh berzaman me tak BERBAWAL...bawal ni me beli last year lagi (time raya) tp dok simpan ajer sbb malas nak iron..bawal pelangi sulam, me beli masa kelik kelate, harga RM55 sehelai..bila berbawal rasa mcm sedikit muda gitu heheh


peplum floral kaler oren tu me beli online kat faceboutique website  (harga RM75 kalau tak silap)--me suka design floral and partly plain tu


12 comments:

Nad MamaZN said...

Cer try pakai shawl kak..
Hehe

mizzura said...

byk design kat online jual lycra..tak ske...nampak muntut ngan b*****

CeqGu said...

Betul betul peminat peplum ni :)

CheNamNam said...

kak suzie kuruss, chantek pakai aperpon...cer sy yang pakai harus peplum jadik pelam..pelam adalah mangga yer...:)

Aku Ibu Muda said...

MZ nampak remaja gitu :)

Ummi Salsabila said...

sy mak buyung pun pki peplum.hihi.tapi dpn cover dgn tudung sbb ketat! haha

Chekgu Azrine said...

MZ nmpk muda!!!!

laskar pelangi said...

cantik kak peplum tu;)

transformed housewife said...

nk beli peplum tp susah nak cari yg nursing peplum.

fiqkbe said...

nnt dh ramping fiq nk kena carik jgk baju peplum camni. geram je tgk org lain pakai. grrr... :P

Nana said...

Tu sy xsuke pakai kain jenis lycra melekat esp tang dada susah nk cr kain jenis xmelekat kan klw kt kwc ada jual tp jarang nk jumpe jenis xmelekat

AyuArjuna BiGoshh said...

me still segan2 pakai peplum huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails