Friday, 8 February 2013

Pelangi

me suka apa2 yg kalerful :) --cthnya shawl pelangi and my zharfan sama plak mcm me--suka mkn kek pelangi a.k.a rainbow cake

last week masa jln2 kat subang parade, ternampak ada stall/booth jual rainbow cake, me pun beli 1 slice--harga RM7 per slice (sama harga mcm kek secret recipe tu!!) rasanya sedap so ok lah harga tu :)

ni pic me amik dari google


semoga hidup kita sentiasa seindah pelangi...amiin

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Sure sedap sbb mcm2 perasa kt dlm tu..hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

me tak pernah makan kek rainbow ni...
tapi nampak mmg tempting kan :)

εïзmummyHazaεïз said...

Salam pagi mz...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails