Thursday, 14 February 2013

Rezeki Februari 2013 | syukur alhamdulillah

sekali pikir MZ dh malas nak tulis or rekod apa2 winnings kat my blog ni sbb memang ada yg dtg blog ni sbb nak skodeng dgn niat tak berapa baik (they know who they are)...yelah....sbbnya bila MZ tulis kat blog yg mana accessible to everyone, it's like announcing to the whole world...terpikir jugak--may be i should consider privatising my blog--on the reason that it's my personal online diary/journal...

dunia online ni sama ajer mcm offline ie rambut manusia sama hitam tapi hati lain2...

emmm....result cocopie jan 2013 dh released pun last Friday, and my SIL is one of winners :) syukur alhamdulillah :)




8 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Yang datang dgn niat tak baik tu perkara biasa dalam dunia blogger, n kita kena la hadap...Itu la pesan kawan saya bila dia sediakan blog saya ni dulu..

Cm saya ni, dah buat tak reti jea ngan kerenah dia org ni..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmmm.. suzz pun dah kena macam wan ke? kenapa nak dengki ye semua tuekan usaha kita. kalau rasa nak usaha la jugak. jangan goyang kaki & tau mendengki je. hangin lak mak buyong pagi2 ne..

rezeki takkan datang kalau hati penuh rasa dengi & tak usaha.. alahai itu pun nak kena bagitau ke

Jueliza Jamani said...

ala kak.. jgn la private blog ni.. rindu nak baca.. lantak diaorg la diaorg tu dengki kat akak..

e!ya said...

tahniahh..murah rezeki..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tahniah!! bestnya... =) sis, takyahla private blog.jgn lyn la org2 diluar tu.huhu..

azelyusoff said...

tahniah MZ & Aimi.
ada je benda yang kita buat tak kena di mata orang kan. susah berhadapan dengan orang yang kerjanya nak dengki aja. padahal, yang berusahanya kita. ingat apa yang kita dapat semua tu datang bergolek jer ke. eh, ter"emo" pulak.

apa pun, you're my inspiration :)

Unknown said...

Suzi.. yg singgah blog kite dgn niat tak baik ni sikit je .. yg nk bace tulisan u hari2 ramai.. mmg byk manusia kat luar sana ygsuke hentam.. but anyway I think both of us r the same. Kite blog sbb minat dan sbg side income.. just tutup mata je suzz. Tahniah ;)

Fauzan Suhairi said...

whoaaaa. jangan private kan. kalau nak private, invite me ye. hehee.

biar lah diorang. manusia memang tak pernah puas dengan apa yang ada. rezeki masing2 kan.

congrats Dr. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails