Sunday, 17 February 2013

Dalam banyak2 tudung | hitam merah memang CUN

me memang sgt suka kombinasi baju or tudung kaler hitam merah...

and sgtlah berkenan dgn tudung dato' ct nurhaliza ni...siyes cun...



mode terasa nak shopping tudung baru la plak....tapi i put myself on hold utk beli apa2 baju or tudung at the moment.... sampailah 'one secret mission accomplished'

10 comments:

Hanim Irsyad said...

cantik ct nye tdung. jom la shopping tudung jgk. mihmih.

Gieyana said...

mmg cantikkk tis kaler...:-)

CeqGu said...

agak2 pasni dato siti jual tudung plak kot :)

Cahaya said...

saya pun hold semua keinginan untuk beli baju baru. bulan ni je dlm 2 mgu dah tujuh barang saya beli online dan sy memang tak boleh berhenti. huhu. tapi lepas sy aim sesutu dan tulis dekat white board di dinding, barulah sy boleh tahan keinginan. setiap kali tgk baju cantik kat fb dan tergerak nak beli, sy dongak kat dinding dan baca apa yg sy tulis. tgu dapat benda yg sy aim dulu baru beli benda alain. huhu..

Aishah Megahasz said...

Nak kuruskan badan le tu...hehehehe. Cayok!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tak pernah beli tudung kaler merah & kuning...(^_^)

Hanim said...

Yes, tudung ct tu mmg comey

Fuzamusa said...

cantik siti bertudung..
kain sulam rose tu rm130 termasuk post..

Nur-nba said...

Terserlah keanggunan Dato' Siti..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

apa secret mission? nak tau nak tau.. kiki.. ila mmg tak membeli sampai bsalain.. tgokkk jelah baju yg jual.. mmg tak jalan pun kat shoping complex. nak beli baju prgnat pun ala2 takde mood.. cari baju kurung yg terbesar2 masa tempah..pakai je..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails