Monday, 4 February 2013

Dan kolam itu menjadi saksi

aktiviti ari ahad me, hubby & kids adalah mandi kolam...and finally...semlm 3 feb 2013, me dh berjaya swimming from end to end pool :) suatu kepuasan yg tak dpt digambarkan dgn kata2 bagi seorg slow learner in swimming hehehe

mula2 zharfan yg pandai swimming, then mr hubby, then now MZ dh pandai--syukur alhamdulillah :)

yeszaaa ni lah swimming pool kat kg warisan (me tumpang kolam adik & my SIL ni hehehhe) kolam kat sini sgt privacy...biasanya ada 2-3 mat or mek salleh jer yg mandi2...and biasanya kami yg conquer sbb tak de org pun guna kolam yg sgt cantik ni ;)



ok, dlm 2 jam gak kami berendam, so nak balik dah...


4 comments:

Im happy being alone said...

tahnia mama!! lepas ni boleh explore teknik2 swimming yang berlainan style plak..ok la tu..I support u!!

~aYu~ said...

cantik kolam dia.. mmg privacy tul kg warisan ni.. kat luar nampak cantik.. kat dalam lagi cantik..

mama ila said...

wahh..seronok nyer dapat berendam lam pool..hihi .. salam kenal..ila follow sini =)

Ezna said...

bestnyer u :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails