Thursday, 21 February 2013

While waiting for BIG WINNINGS | Some lil winnings

::entry ni hanyalah sbg rekod MZ dlm hobi bercomping::
setiap rezeki wajib disyukuri..alhamdulillah..dh tertulis byk ni jer rezeki MZ buat masa ni...masih menunggu dgn sabar moga2 ada rezeki sangkut mana2 BIG WINNING soon

hadiah2 picisan minggu ini:

(1) conso from cocon contest -- dpt ler shopping voucher RM100--nak kena pegi collect kat shah alam la plak--masih kempunan nak menang S3 nmpknya--nak bg mr hubby pakai S3 gak sbb now MZ sorang2 yg pakai S3--tak dpt nak berwhatsup dgn mr hubby :(

(2)L'occitane products--ni contest magz female tapi online entry ajer pun

(3) hadiah beg kembara (movie the last stand)..contest magz glam..also online entry ajer pun

(4) semlm me dpt cek RM$$$ dari pa&ma as token utk ariff yg jd model utk anakku last year (kebetulan model bad mood) :p

(5) both nama hubby & nama MZ menang tupperware dari contest dlm Pearl-AEON magz--MZ suka brg2 brand tupperware!!!

moga2 ada lagi rezeki MZ hasil comping utk Feb ni..amiin

5 comments:

Aju Mohit said...

tahniah mz

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

Ezna said...

tahniah suzz !!

Nana said...

thniah,,

Daleela said...

Kak.. Bagitaulah akak masuk contest ape? Borang dapat kat mana. Share2 lah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails