Monday, 4 February 2013

Meriah mcm Jom Heboh | Karnival Karangkraf

jujurnya me tak suka pegi tempat2 crowded  mcm Jom Heboh...tapi gigih pegi Karnival Karangkraf kat Shah Alam sbb nak kena attend prize-giving ie amik hadiah--dpt baby car seat Brand Kiddy harga RM399 kaler merah

me tepek pics ajerlah--cuaca panas terik ni..me pegi sorang2 ajer, me tinggalkan my boys kat umah my adik, mr hubby keje (sabtu)


ni booth magz apartmen--me isi form survey then dpt goodie bag ie dpt sabun basuh and softener (sample)


ni pentas utama

no booth pa ma...winners kena register details kat sini


ni banner pa ma ie ada 5 prize giving timing yg sama



me posing2 dgn my BFF ayu rafikah and one comper fren nama yati

pic masa me amik hadiah kat stage ada dlm DSLR ayu rafikah :)

4 comments:

cik EPAL said...

meriah gak karnival karangkraf ni.Memang dah macam jom heboh dah.Mula-mula nak pergi jugak,tapi last-last xjadi pergi

Cutemama1702 said...

Tahniah kak suzz...
Happy dpt bertegur sape ngan akak aritu...

Ezna said...

wahh mummy + mama solo tak bawak anak yek :-)

adianiez AIDA said...

utk uolls dekat, bleh gi...
aida memang suka gi karnival gini :-) bwk anak2 dara berdua tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails