Wednesday, 20 February 2013

Parcel misteri | something sweet

semlm receptionist kat kaunter my faculty call ckp sila dtg collect ada parcel...suspens plak sbb me tak expect apa2 parcel pun (biasanya me suka beli bj online so memang expect parcel sampai)

nilah parcelnya....something from Karangkraf...


yeszaaa me menang hadiah yg sweet...dari magz Midi--contest sponsored by Noor-Arfa batik...contest ni Oct last year

so me dpt hadiah sepsg batik sutera..kaler soft purple/white..


me try gak google2 sbb nak tau harga...rasanya range harga from RM250 above

syukur alhamdulillah :) wpun just lil prize, rezeki dari contest selalu buat me happy ;)

8 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wow kalau sutera tu pastilah mahal, bolehlah buat baju kurung kan.

fazilzura said...

wah2 best nyeeeee

Lynnda said...

Blogwalking di sini. (^__^)
Bestnye dapat adiah dari Noor Arfa batik lagi!

http://masamanispedas.blogspot.com
(Follow sy jugak ye, TQ)

Lin Azlina said...

BETUL TU..REZEKI DR CONTEST MMG BUAT HEPI...TAHNIAH SIS

Fieda Zan said...

tahniah suzie.. beruntungla dapat batik dari ARFA.. mmg harga dia saya sendiri dok mampu nak milik..:) salam perkenalan.. jom join blog saya :)

Chekgu Azrine said...

cantik sangat..

AyuArjuna BiGoshh said...

best giler...me suka dapat hadian kain camni :)

Nur-nba said...

Tahniah Kak Suzie.. Murah rezeki. Cantik kain tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails