Thursday, 7 February 2013

Lil red bird | super cute

me sgt lah berkenan and sukaaa bila dpt hadiah yg diisi dlm paper bag merah itew...dgn lil red bird as part of the deco--ni hadiah yg me dpt dari watsons tu


nilah isi kat dlm tu...me dpt cosmetics/make-yp brand Kate (Kanebo) -- made in Japan



sajer nak tepek lil winnin--conso prize dari contest palmolive-mydin--tak de rezeki nak menang S3 :p


hamper ni value RM50 ajer--syukur sbb balik modal join contest ni ie POP RM20...my bff ayu rafikah & ezna pun menang hadiah yg sama hehhehe

3 comments:

cikpia said...

cutenye...............!!!! akak, pas sini je la... hadiah kawen. hehe

Ezna said...

y lar me x dpt2 lagi hamper ni :-( sesat kot van penghantar hamper ni...

Im happy being alone said...

tahniah coz menang lagi..murah rezeki..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails