Tuesday, 26 February 2013

Tewas jua akhirnya

tewas dgn janji kpd diri sendiri...last few weeks, MZ mcm berjanji and berazam tak nak beli apa2 baju baru selagi tak lose weight...tp sbb byk bebenor org jual baju kat FB...and MZ dh lama usha2 peplum chiffon...tup2 nmpk yg MZ berkenan...then TERBELI gaklah akhirnya...

may be ari ni or esok sampai kot bj ni kat tgn MZ...mahal gak harga bj ni...peplum chiffon memang agak mahal harganya..

MZ tergoda sbb fesyen dua layer tu....and memang dh lama aim nak beli yg material chiffon--dh tak mau beli yg lycra sbb jd seksi kalau pakai yg lycra :p

adakah uolls masih hangat berpeplum?...sbb now peplum antara fesyen yg tgh hot trend zmn sekrg kan..

6 comments:

Masya said...

cantikk.. lain dr yg lain...

Aishah Megahasz said...

Maklumlah gajikan kelmarin....takpe janji puashati.

Nana said...

Saya pon xsuke lycra sebab melekat kt badan
Xpenah ada bj kain lycra hehec
Cntk baju tu

laskar pelangi said...

cantik gituuu;)
merah menyala..

:)

Chekgu Azrine said...

belum berpeplum lagi..hehehe

Liza said...

cantik, merh makngah gitew

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails