Wednesday, 13 February 2013

Jom KLCC

weekend yg panjang..kami tak balik kg or pegi cuti2 Msia or cuti2 obersi..so ari sabtu lps, pagi2 kami pegi mandi kat swimming pool kg warisan..then tinggalkan keta kat situ, naik LRT pegi ronda2 KLCC....jom layan pics

ni LRT setiawangsa--my boys excited nak naik LRT ni


dh sampai kat KLCC--singgah beli mineral water kat roti boy

byk deco2 CNY

ni kat concourse KLCC

 papa layan anak2 lps beli toys kat parkson

harrods hoyeh!! teringat plak memori shopping kat harrods masa kami cuti2 London

papa tak bwk stroller, ariff plak tak nak jln so kena dukung..dh 4 thn tapi sgt manja sbb bongsu

beshnya papa dukung..balik umah sakit2 bdn papa




ok, dh sampai balik ke kg warisan..

kira balik kg gaklah kan hehhehe

uolls pegi mana time weekend yg panjang tu..

1 comment:

Ayu azmir said...

seronoknya berjalan jalan..... yang penting dapat melapangkan fikiran

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails