Tuesday, 19 February 2013

Berangan2 utk memiliki

me memang suka jewellery emas kuning...and now Hana Gold ada jual emas online lagi tu...so time free2 or time boring, me layan lah cuci2 mata tgk mcm2 emas ni...dlm hati memang berazam nak beli gak at least seketul dua...one day :)

ni antara yg me berkenan..


HB0009

bracelet ni harga RM1700+-->>siyes cantik!!! buat masa ni lom ada bajet...moga2 ada rezeki soon..amiin

me wonder gak, boleh ker beli emas online...mcm mana cara delivery--maunya bahaya kalau pos..rupa2nya order and payment ajer online, kena collect kat kedai/outlet Hana Gold ni..

uolls suka gold ker...

7 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

nice design....
:)
hubby me suka beli brg kemas..
me jenis suka tgk beli takdelah rasa nak sangat heheheh

Fuzamusa said...

Sulam tu rm130.

Imaan09 said...

rasanya boleh..tp pos tu kena insurankan.. so, kena bayar insuran..tp klu emas n kalau dekat, baik pick up je la kan

Nafisa81 said...

belum ada kesempatan memliki emas yg tebal2 ni...tunggu ekonomi stabil kot

Abil Fikri Ahmad said...

Cantik..beli jangan tak beli.

Nana said...

Cantik kan ada tgk juga gamba ni
Saya suke emas drr emas putih
Sebab emas putih bli mahal ttp nampak mcm murh hahaha

Fai CeritaCinta said...

designnya memang cantik la kak.. fai pun suke! (>___<)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails