Tuesday, 5 February 2013

Bukti sedap

ari ahad lps, weolls lunch kat Nandos Subang Parade--mr hubby memang sgt suka mkn nandos...and me memang apply nandos loyalty card ie boleh collect points and dpt voucher free ie set quarter meal so agak jimatlah bila mkn byr guna voucher (partly ajer) jimat dlm RM17 --so total bil RM38 ajer, biasanya kami satu family mkn nandos bil RM60+ and kdg2 RM70+ kalau amik side order

ni pinggan MZ --bukti sedap--mkn licin ie tak membazir ;)

sedap ker tu...

 ok, kami dh siap mkn hehehe syukur alhamdulillah

5 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Nampak memang sedap sangat tu!

Ezna said...

me x pernah berNANDOS :-)

transformed housewife said...

kami tak minat sgt Nandos.

nurul amalina said...

Ohw lamanya tak mkn kat nandos

Nana said...

Sy br 2x mkn nandos tu pon sebab org belanja hehe
Tp tekak still xle terima sebab masam
Kebab dia je sy suke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails