Tuesday, 26 February 2013

I'm happy for her

weekend yg lps, me pegi visit my BFF (nama Azliena), dia baru bersalin anak ke3..all 3 children are girls :) she's my BFF sejak tadika, sampailah sek ren, sek, men, univ...kami sekampung :)

me nak tepek pics ajer pun ni...

babygirl ni nama dinie amani

MZ nak suruh hubby pegang baby tapi dia tak mau :p my hubby memang tak nak baby kecik dh--so MZ sajer kacau2 dia ckp jom kita try la plak for a new baby hehhehe

zharfan sgtlah suka and teringin nak adik...hari2 dok nego dgn papa ckp papa, bolehlah...zharfan nak adik sorang lagi..;)

 rasanya mcm dh tak de baby kecik kot for my lil family :) so fokus membesarkan zharfan & ariff ajer :)

4 comments:

ZYASH said...

Jemputlah join zai punye giveaway:
SHORT JACKET GIVEAWAY
Entry terbaru plak:
Alkisah Abg dengan Customer VCO Catalyst.!

Nana said...

bst nye cium bb kecik tu la yg wat smgt nk tambah hehe

mama ila said...

alahai...zharfan mintak adik yer..hihihi..suka tgk baby kan..rasa cam nak tambah jugak..tapi tunggu hannani besar sket..hihi...

Hanim said...

Sian pan nk adik sgt. Hrp2 dpt la sorang lg :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails