Monday, 11 February 2013

Ayam kampung anyone?

mr hubby sgt sukaaaa mkn ayam kampung (teringat plak kat arwah ayah MZ yg hanya mkn ayam kampung and tak mkn langsung ayam kalau ayam selain ayam kampung)


ari jumaat lps, MZ & hubby singgah mkn kat restoran ayam kampung kat wangsa maju--betul2 opposite masjid wangsa maju yg tepi jln besar tu (somewhere near aeon wangsa maju tu)


sedap and fresh ayam ni...harga pun ok ie RM4 seketul :) yum yum


2 comments:

yumielufya said...

Seumur hidup Yumie pula tak pernah makn ayam kampung..tekak tak boleh terima walaupun diri ini memang asal dan menetap di kampung..

Unknown said...

menarik jugak nak try ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails