Thursday, 6 September 2012

Aku, dia dan aerobic | 38

.pertama kali mr hubby call me utk berkenalan adalah semasa me tgh ber aerobic (masa kat tu gym kat jln gombak) tarikhnya me tak ingat exact date tapi sometime in jan/feb 2004..me & mr hubby kenal melalui seorg kwn (match-maker)...so sedikit suspens sbb tak kenal rupa each other gitu...

then lps 1st call diikuti pula oleh byk2 call everyday hehheh then bila me dh yakin utk jumpa him in person, berlakulah 1st date ie kuar mkn kat stall ajer pun kat sri gombak :p..

then bln july thn yg sama kami disatukan sbg suami isteri(cepat kan...around 5 months ajer kami kenal sblm kawin tu)...

so now setiap kali attend aerobic, me takkan lupa kenangan manis the very 1st day i got a call from him--who later become my soul mate :)


38??...yesza..ari ni bday mr hubby yg ke 38 :)

happy bday buat En Rohisham a.k.a papa ariff and zharfan
kami doakan papa panjang umur, murah rezeki, suksess selalu..
and semoga kasih sayang antara kita kekal mewangi harum subur hingga syurga..amiin


 

15 comments:

mamaRIFQY said...

hepi besday utk papa arif ngan zhafran..38? hurmm..nampak sgt muda..hehhehee

transformed housewife said...

menarik kisah perkenalan MZ & suami.

Chekgu Azrine said...

HB untuk suami MZ..

Imaan09 said...

kenangan, HB utk papa zharfan

kaAka said...

sweetnya...
wish hepy brthday 2 ur hubby...
moga bahagia selamanya =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aminnnnnnnnnnnnnnn

AyuArjuna BiGoshh said...

wah, selamat menyambut ulangtahun kelahiran en roshisyam...apa plan u suzz heheheheh

Matjoe said...

HB papa zharfan.

juelee said...

sweet je.. happy beday to ur hubby

ainmamasyahmi said...

happy birthday buat husband MZ..

kite pny tempoh kenal b4 kawen samala.
saya pn kenal husband bulan feb/09, tunang may/09, nikah julai/09..5 bulan gak..hehe..

semoga jodoh berpanjangan..amin.

Liza said...

Moga kekal hingga ke syurga. Happy birthday..

Maria Menado~ said...

wah.. jodoh kan kak.. happy birthday tuk hubby akak. :) semuga jodoh akak berpanjangan sampai syurga. Aaminn.

Eliss Mie said...

happy bday utk encik suaminya :) eh, sama la bday eliss :) tak perasan pulak sebelum ni :)

Ezna said...

38 ok lagi...hubby i dah 40 thn ....hihihi :-)

deqlis said...

wah!! loving couple..and nice story..
wish u happy alwayz together forever n ever..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails