Friday, 14 September 2012

Semarak cinta

MZ memang suka apa jua benda yg ada design lovey dovey...so terjatuh chenta dgn comforter/bedspread design yg ni...dh selamat beli pun semalam--MZ beli kat booth2 kecik kat dlm Giant Bt Caves tu...


tadaa! nilah hasilnya..

puas ati :) rasa happy & syukur sbb dpt beli brg dlm wish list--MZ byk brg dlm wish list esp brg2 keperluan umah ;) ni pun guna duit hasil contest, syukur Alhamdulillah

..

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

siyes cantek, brp hengget mz berkenan I :)

ibu amin mursyidi said...

kita punya cadar sama la akak.... king size kan baru tutp penuh katil....

Eliss Mie said...

cantiknya :) eliss suka jugak lovey dovey cenggini :)

JaSSNaNi said...

wow.. lawa.. nampak selesa.. kan kan.. :)

Wan Amira said...

wah cantik!! alhamdulillah, menang contest hadiah tak ternilai :)

Chekgu Azrine said...

ehem..ehem..lawanya...tahun depan timang bb baru k..gegirl plak kali ni

SYANI said...

Cantiknya.. haritu ada lalu jugak kat booth ni tapi tak singgah la pulak. Boleh la gi belek2 petang ni.

Nur-nba said...

Cantik.. suka warnanya..

Ezna said...

cantik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails