Thursday, 6 September 2012

Posing romantik | ada bran?

.tak semua couple (suami isteri) yg sporting utk posing2 romantic--mr hubby pun..emmm most of the times tak berapa nak posing esp kalau in public :p

ternampak contest ni--hadiah besh ie flight tix ke bali tu....saper2 yg suami sporting silalah posing2 and join kay :)

pelamin ni ada kat tgv wangsa walk...pelamin khas utk posing2 for the contest

 note : me dh ckp dgn mr hubby nak tgk movie aku terima nikahnya --rasanya bln ni kot akan ditayangkan...
.

9 comments:

Maria Menado~ said...

wah.. xde hubby pulak. ngee~ g bali tuu.

ann @ hatiberbunga said...

laki den mmg x romantik. hahaha...!!

Nana said...

ada gak tgk contest ni kt tgv wangsa walk
segan plak nak pose kt pelamin tu hahaa

AyuArjuna BiGoshh said...

aku terima nikahnya...mcm best jer http://metrowealthpictures.net/2012/09/06/gambar-video-sweetnya-johan-dan-arlisa-dalam-aku-terima-nikahnya/

Chekgu Azrine said...

opss...husband saya pyh kot..huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suami ila takkan nak punya datang semata2 nak amik gambar kiki

Ezna said...

hubby me??? pemalu hehe

mama tisya said...

tu la tk smua hubby nk posing romantic..hehehe


aku etrima nikahnye bln oktober..tk sbr nk tgk:) tp tgk ngan kwn2 la...ngan hubby die tk minat..hehe

deqlis said...

depan org lalu lalang ke?? hmm segan gak kot?? tp klu pujuk2x tak tau laa...masalahnya takde cameraman laa pulakkk...huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails