Friday, 21 September 2012

Rezeki di malam hari

lately 'musim kemarau' melanda--ie dh lama me tak menang apa2 yg BESH--masih berdoa & menanti2 moga2 ada rezeki soon anyway, semlm dlm pukul 8 mlm, me dpt call dari AEON Pearl Magazine--


yesza--lil winning--me menang tupperware!...alhamdulillah...ni 2nd time menang dari Pearl Magazine ni--tak sia2 jd member AEON/J card ni...contest tupperware ni every month ada..ramai winners rasanya 50 gitu and kena buat slogan :)..hadiah lg sebulan baru dpt :)

ni pic hadiah tupperware yg me menang last few months




 

7 comments:

Ezna said...

colorful macam rainbow!

Me, Myself and I said...

kelmarin pun org AEON call saya.. ni berkat jenguk blog u hari2.. so teringin nk masuk contest.. alhamdullillah..

Nana said...

tahniah!

Chekgu Azrine said...

suka gler tupperware...banyak dah koleksi tapi beli jek

Wan Amira said...

hadiah tupperware adalah sangat best :D its a big winning yo!

JaSSNaNi said...

best best... bukan kemarau terus kan.. tengok dah turun hujan... TAHNIAH... best dapat adiah.. :)

♥fie yasmin♥ said...

serupa dengan yg mak punya kt rumah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails