Friday, 14 September 2012

puas ati dpt jugak ku beli

..setem terhangat thn ni :) cepat benor sold out sbb ramai yg borong beratus2 keping tu..me beli sikit jer :) nak simpan sikit, nak guna sikit :) setem kenang-kenangan Putera William & Kate Middleton--setiap keping berharga RM1.50


pic blur sbb me snap last nite ;)

uolls beli/minat ker benda2 cam ni hehhehe

 

6 comments:

Chekgu Azrine said...

xberapa sgt sbb xrajin sgt..hehr

Gieyana said...

Menarik nie...:)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

la baru tau.. semalam pg pos office tngk org tu berebut2 nak beli stamp ni.. me tngk je la sbb tak tau pe2 kan. hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tak berminat...sbb selalu pos pakai stem opis je....

Syima Emi said...

minat sgt.. saya ada setem from uk, gambar lady diana dgn putera charles masa kahwin.. syg sgt2.. nak kena g beli jugak ni..hehehe

Nur-nba said...

Uish tak tahu pon.busy sangat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails