Tuesday, 18 September 2012

latest collection | my tudung 3 layer

..MZ memang sgt sukaaa pakai tudung 3 layer--memang hajat di hati nak beli fareeda sehelai dua tapi kalau time sale tak sanggup nak berebut2/beratur panjang kat butik fareeda.

so buat masa ni, beli yg ala2 fareeda dulu lah ;) yg penting puas ati sbb MZ suka kombinasi kaler2 mcm ni--senang nak match dgn beberapa baju sbb ada mcm2 kaler dlm satu tudung ;) tudung ni MZ beli kat booth2 kecik dlm Giant Bt Caves ajer..tak byk sgt choice and harga agak mahal kalau nak compared dgn jalan TAR--tapi sbb tak de masa nak pegi Jln TAR, so tak perlah mahal sikit pun --ni harga RM60--kalau fareeda ori rasanya mesti RM200 ++ --tapi memang plan nak beli gak tudung fareeda, cuma tak tau bila..


happy tuesday uolls!
.

12 comments:

Chekgu Azrine said...

fareeda 170-180 je MZ..tp mmg ssh nk bli pong..huhu..saya sllu kirim je ngn kekawan yg g bli

Huda said...

saya pun ada koleksi ala2 fareeda tapi bukan fareeda betul laa, sbb mahal sangatla..

AyuArjuna BiGoshh said...

i minat juga tapi naktunggu fareeda jual yg xl...

sherry said...

cantik.

Myra Jay said...

Myra ada gak 1 koleksi ala2 fareeda ni, beli yang tiruan je ;)

aku eryati said...

cantik tudung tu..tp mahal pulak erk..hihihi..

~aYu~ said...

mmg mahal kak kalau beli kat giant batu caves tu. xbyk choice lak tu. tp rembat la gak sbb malas nak bersesak kat jalan tar atau pasar.

mama rifQy said...

fareeda kecik sangat kalo ngan kite ni ha..hehee....

Mas said...

MZ, ala2 fareeda pon oke what..janji manis gitu haaa..:)

Nj said...

MZ beli je kt pasar malam kt KB, ada yang cantik dan murah. kualiti kain pon insyaAllah puas hati.

nt blh guna duit lebih utk benda lain kan. hehe :)

JaSmIn said...

cantik, beli ktp asar malam pon cantik gak, sape yg pasan kan label fareeda ke pasar mlm ke kikkikikkiki bkn pe harganya mmg to expensive to me nnti harga tudung mahal lg pada harga baju aa caner tu ;))

Janna Wan Muhammad said...

suzi, kalu u dah start pakai fareeda u takkan tukar tudong lain dah rasanya, Fareeda mmg best, sedap pakai, lawa pon lawa cuma a little bit pricey laa...saya beli online jah tudong fareeda saya...hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails