Tuesday, 18 September 2012

Andainya itu takdirNya | saya redha

..belum ada rezeki utk tambah baby.


.. i'm very happy with these two sweethearts...kalau memang dh tertulis kat loh mahfuz memang zuriat me hanya 2 org, saya redha dan bersyukur atas segala kurniaanNya..

19 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semoga ada rezeki kita bersama, kita dah start planning untuk 2nd baby, dah mula start panggil balqis "kakak"...kita doakan semoga suzz ada rezeki utnuk baby girl k

Nana said...

sama la kita mz
tengah mencuba
blom ada rezeki lagi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga MZ dimurahkan rezeki dpt baby lg pasni ye, amin

MamaBalqis@ZaJ said...

InsyaAllah ada...Jgn terlalu mengharap dan pg cek2 salalu sbb kalu result negatif kita akan kecewa...jalani khidupan mcm biasa...happy...no stress....kita akan tahu dgn sendirinya bila tiba masanya...pastu baru pg check (berdasarkan pengalaman sy)

Rai Ourkizuna said...

jangan putus asa ye..insya allah ada rezeki.. :D

good luck..

Ijah EmoTemo said...

insyaAllah klu ada rezeki lg, pasti ada kan MZ.. ijah doakan yg terbaik utk MZ :)

Chekgu Azrine said...

insyaAllah.. banyak2 bermohon kepadaNYA..ada rezki tu insyaAllah..saya doakan lepas ni MZ dapat girl..amin..

mama_umar_maryam said...

same jugak :)..insyaAllah..

AyuArjuna BiGoshh said...

cuba lagi suzz....usaha tangga kejayaan hehehe

Wan Amira said...

dulu i stress sebab rasa emir akan jadi anak tunggal, lame2 im ok.. it takes me a while untuk terima hakikat.. :) i terlupe i seharusnya bersyukur..

Huda said...

saya juga mahu lagi, iallah mana tau ada rezeki, walaupun dah dapat sepasang tapi saya mau baby lagi..

Cute Mum said...

insyaallah sis..
ada rezeki tue nanti..
teruskan usaha yer..

Ezna said...

semua di tangan allah :-) senyum selalu....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

makcik hubby asikla cakap arief dah patut ada adik.. he ke? tahla bila dah selesa mcm nie tak terpikir pun.. maybe next year blh pk kot..

DeQWa said...

dah macam tajuk novel yg sy bace la polak 'ANDAI ITU TAKDIRNYA '' hehe...
moga MZ murah rezeki dpt bby lg,insyaallah...caiyok!!! caiyok!!!!

LaLaLOLa said...

salam ziarah...
semoga rezeki kalian dipermudah :)

Matjoe said...

cuba lagi. cuba jaya.

Pusat Bahasa Pelangi said...

tahun ni ramai kawan2 kita peknen kan..
tak pe insyallah, akan hadir jua masa utk kita...kalau 2 pun ok pe, bersyukur daripada yang tak ada langsung kan...

p/s; Ayu nak 2 jer kot...kalau ter"accident" lain cerita...hehe

Hanim said...

Jgn mudah give up. Masih ada bnyk masa. Ada rezeki x ke mana.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails