Friday, 14 September 2012

kali pertama saya singgah di sini | Insya Allah saya berazam akan datang lagi..

pagi semlm MZ singgah kat sini--dekat jer dgn area umah MZ, dlm 10-15 min jer...MZ singgah antar sedikit buah tgn(groceries ajer pun) utk anak2 yatim kat sini...


kat Rumah anak2 yatim Nasuhah ni, ada 62 org anak2 yatim umur 4 bulan hingga 17 tahun...rumah agak besar tapi utk menampung 62 org tu so jd sempit gaklah..me just drop by ajer pun, tak masuk dlm umah, sblm me singgah tu me dh call Puan Umi (yg menguruskan umah ni) ckp me nak singgah...so info kat atas tu me dpt dari Puan Umi lah..

note : setiap rezeki yg kita dpt, ada bahagian org lain gak dlm rezeki tu...

3 comments:

@YUNID@TI said...

ye la... sama sama kita kongsi... sama sama kita merasa

Nur-nba said...

Bagusnya.. Moga kita dapat banyakkan bersedekah pd insan yg memerlukan.

Chekgu Azrine said...

semoga murah rezki MZ ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails