Monday, 3 September 2012

Because I love him

bebel2 tanda syg :p rasanya kebykan pompuan suka bebel esp time tak puas ati or when something is done not as we expect it to be done..



siyes hampeh kan kalau lelaki mintak break off dgn alasan " awak terlalu baik utk saya" -- so nak cari pompuan yg tak baik lah yer...alasan yg sgt bangang gitu ;) apa2 pun jodoh sgt misteri, dan percayalah, siapa pun jodoh anda, he's the best for us, fated as our soul mate, life partner

note : gerun gak tgk kadar perceraian/divorce rate yg sgt tinggi nowadays..me selalu berdoa agar segala nikmat kebahagiaan yg dikurniakanNya akan berkekalan hingga hujung nyawa..amiin ..

5 comments:

eza miza said...

Kadar penceraian sgt menakutkan skg ni.. Even baru sebulan da kawen dah boleh cerai... Cintai bagai nak rak 7,8 tahun..

Chekgu Azrine said...

mintak dijauhkan..

Em's Family said...

oh yes.. kalau u lawyer., lagi gerun tengok statistik, kami ni yang tengok tv, media massa pun dah rasa takut

Ezna said...

moga kita semua berbahagia sehingga ke akhirnya. Ada orang tu bercinta bagai nak rak pastu kahwin dengan orang lain. Dengar khabar bahagia alhamdulilah :-)

transformed housewife said...

Amiinn. Sama2 kita pertahankan rumahtangga masing2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails