Friday, 7 September 2012

peminat sup kaki tegar

aktiviti wajib me tiap kali balik kelate ie mkn sup kaki lembu -

actually serupa tapi tak sama dgn sup gearbox--sbb sup kaki lembu yg me suka ni cuma ada isi2/daging2 kat bahagian kaki lembu ajer, bukan tulang kaki lembu yg ada sumsum lembu yg boleh dihirup tu..


me selalu mkn kat restoran/kedai mkn kat pengkalan chepa- somewhere near klinik gigi dr azmi (my elder brother) - opposite pasar pengkalan chepa/near traffic light simpang 3...

me biasanya order bihun sup kaki lembu--yum yum



7 comments:

mama tisya said...

sedapnye...suka gk..yum2

Chekgu Azrine said...

tertelan air liur me MZ..huhu

♥fie yasmin♥ said...

waaa..sedapnya. terliur tengok sup nya. sup kelate lain kan dengan kt kl ni.. payah nk cari sup macam ni. kalo order bihun sup konfem dapat yang kuah kaler putih tuh..

balik kelate tak sah tak pergi cari sup perut kat ANI SUP perut atas pasar Siti Khadijah tuh

Nurul a.k.a Riko said...

sedapnyer...terliur pulak..tapi sure pedaskan tengok manyak cili dalam tu.

Ezna said...

masa i gi kelate, i tak merasa sup ni...kempunan...:-( org hotel tu pon x tahu...

yumielufya said...

alahai...sedapnya..sama macam Yumie pantang tgnk gear box..sorang diri pun boleh habiskan..sama anak-anak Yumie semua terikut suka makan sup kecuali Hubby..apa enis sup dia tak makan..

Hanim said...

Terliur la pulak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails