Wednesday, 19 September 2012

bila lelaki memilih utk maintain BUJANG

weekend yg lps me attend majlis makan2/bbq kat umah my colleague--so memang jumpa ramai org and ada some of them me kenal..


ada few guys (lelaki) kwn2 my colleague and me kenal gak melalui few events--they all ni professional--kaya plak tu, muka ok jer ie sedap mata memandang--tapi pelik bin ajaib sbb bujang even umur dh late 30s pun..ada sorang tu baru jer beli umah raga dekat RM1 juta...bila weolls usik2 bila nak kawin, dia gelak2 ajer..

emm...pelik kan...kalau pompuan boleh bagi alasan tak de org nak/tak de org masuk meminang, tapi kalau lelaki--sure ramai pompuan yg nak...entahlah..


9 comments:

Eyriqazz said...

A few of my friend ada yang camni..reason mereka, terlalu busy sampaikan tak sempat cari gf walhal rupa ada,duit ada...

ada pula yang kata nak enjoy life dulu...Umm....

DaiADellas said...

Kalau fikir baik, dia nk kumpul harta biar bini masuk umah cuci kaki jer..
kalo fikir jahat......Ermmmm..
(Xsanggup nk luahkn..)

Matjoe said...

ntah, so far kawan2 yg yg dah 30+ ada plan nak kawen. so xleh answer the question why.

Suhana Shahril said...

Tak berkeinginan lg nk berumahtangga lah tu...mgkn x mau ada komitment sbb bila dh jd suami ni berat t/jwb...ataupun high taste...ada dah set standard/kualiti istri yg sesuai, so masih blum berjumpa yg sesuai dgn piawaian yg ditetapkan.hehehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

wah untong bakal bini tinggal cuci kaki jer heheheh

eza miza said...

belum puas berseronok kot... hehehe

Nafisa81 said...

terlalu sibuk sampai tak sempat nak fikir kott...

Chekgu Azrine said...

ssh jgk nk agk knp ek..my frends yg perempuan pun ada gak gini..tp.most of tbem mmg xmo kawen..huhu

Hanim said...

Sure high taste la tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails