Friday, 14 September 2012

kecoh2 pegi aerobic tu bila nak kurus agaknya

..suatu ptg slps MZ balik dari aerobic

--kat meja mkn--MZ sdg mkn daaa

mr hubby : sayang pegi aerobic tapi mkn beria tu :p so mcm mana nak kurus
MZ : aerobic tu untuk kuarkan peluh , untuk kesihatan (alasn) :p mkn mcm biasa ajer --tapi syg kan tak mkn nasi ni :p :p

note : kurang betul komitment utk diet --of course byk benda tak leh mkn kalau betul2 crash diet..emmm

4 comments:

Anne said...

hi Mz.. saya tengok Mz ni slim saja. tapi aerobik tu bagus la untukk kekal sihat.

@YUNID@TI said...

bulan syawal kan bulan makan

Rai Ourkizuna said...

hehehehe..

crash diet bahaya..nanti badan cepat bounce balik ke berat asal.. silap2 lagi tambah teruk lagi..

kalau nak berdiet kena makan dengan cara yg betul..bukan tak makan..

Nur-nba said...

Rajinnya akak ber'aerobik'... Nur pun tgh diet jugak ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails