Tuesday, 11 September 2012

Rekod untuk diri sendiri

..1st time me beli& masak ikan siakap --1st time in my life--selama ni me cuma tau mkn kat kedai ajer (makan siakap masak steam)...akhirnya berjaya juga--me msk siakap masam manis :) --mr hubby mkn dgn jayanya-me mkn gak :) so lain kali boleh beli & msk lagi :) me beli ikan ni kat giant, harga RM8 seekor (M size)


have a nice day uolls!!

8 comments:

Nieyla Nadia said...

wow!nmpk sedap...klu wat 3 rasa letak nenas ngan timun pun sodap nie..hehe~

Ezna said...

me suka siakap masam manis ni :-) kalau kat kedai maunya rm30++ siap masak...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun baru2 nie masak siakap.. tp dua ekor hihi..

Nadyahoney said...

dap dap dap..dh lama xmsk siakap

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

kita selalu masak siakap 3 rasa, selalu beli kat giant gak, giant selalu jual sekor RM9 atau RM8 tak kira besaq mana, mmg berbaloi2 kalo masak sendiri,

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

bjaya tu msk siakap...kita pon dl penah msk....sekali msk sedap plak kan..hehe

Anonymous said...

hehe saya pon sekali je masak siakap
menu siakap steam
bese g makan sure oder siakap 3 rasa

mrs adam said...

tahniah.hee.saya lg suka ikan talapia berbanding siakap.pelik kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails