Tuesday, 11 September 2012

Rekod untuk diri sendiri

..1st time me beli& masak ikan siakap --1st time in my life--selama ni me cuma tau mkn kat kedai ajer (makan siakap masak steam)...akhirnya berjaya juga--me msk siakap masam manis :) --mr hubby mkn dgn jayanya-me mkn gak :) so lain kali boleh beli & msk lagi :) me beli ikan ni kat giant, harga RM8 seekor (M size)


have a nice day uolls!!

8 comments:

Nieyl said...

wow!nmpk sedap...klu wat 3 rasa letak nenas ngan timun pun sodap nie..hehe~

Ezna said...

me suka siakap masam manis ni :-) kalau kat kedai maunya rm30++ siap masak...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun baru2 nie masak siakap.. tp dua ekor hihi..

Nadya Honey said...

dap dap dap..dh lama xmsk siakap

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita selalu masak siakap 3 rasa, selalu beli kat giant gak, giant selalu jual sekor RM9 atau RM8 tak kira besaq mana, mmg berbaloi2 kalo masak sendiri,

Zura@Iwan said...

bjaya tu msk siakap...kita pon dl penah msk....sekali msk sedap plak kan..hehe

Nana said...

hehe saya pon sekali je masak siakap
menu siakap steam
bese g makan sure oder siakap 3 rasa

mrs adam said...

tahniah.hee.saya lg suka ikan talapia berbanding siakap.pelik kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails